Opis
Bezglutenowa i bezlaktozowa mieszanka mąk z dodatkiem błonnika pokarmowego i hydrolizowanego białka, mąki ryżowej, płatków owsianych i erytrytu.
- Bezglutenowe1
- Nie zawiera laktozy2
- Źródło błonnika pokarmowego
- Bez dodatku cukrów3
- Z mąką ryżową i płatkami owsianymi
- Z erytryną
Bezglutenowa i bezlaktozowa mieszanka mąk do domowego biszkoptu
Sponge Cake Baking Mix Mieszanka mąk bezglutenowych1 i bez laktozy2 firmy BioTechUSA to mieszanka mąk, która ułatwia przygotowanie domowych ciast i biszkoptów. W składzie tej mieszanki znajduje się mąka ryżowa oraz mąka owsiana, której zawartość błonnika pokarmowego została zwiększona poprzez dodatek błonnika bambusowego. Wśród dodanych białek znajdują się białka hydrolizowane. Przyjemnie słodki smak ciasta pochodzi od erytrytu, dzięki czemu jest to deser bez laktozy, bez glutenu i bez dodatku cukru3.
1Bezglutenowy, zgodnie z przepisami europejskimi.
2Bez laktozy: < 0,1 g laktozy/100 g
3Zawiera naturalnie występujące cukry.
1,2,3Produkt gotowy do spożycia jest zgodny z opisem (bezglutenowy, bez laktozy, wysokobłonnikowy, bez dodatku cukru) tylko na stronie cas où.